A villámolvasás technikájának elsajátításával elfelejthetjük a magolást.A másodpercenként egy oldalas sebességgel történő teljes elmés olvasás birtokában gyorsabban és eredményesebben tudunk tanulni.

Tesztelt magad: értelmes ez a szöveg?

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a btűek egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és ultosó bteűk a hölyeükönlneegyek. A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porlébma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalsnuk el mniedn bteűt mgaát, hneam a sózt eszgébéen.

Mire lehetsz képes?

Paul Scheele, akit ma már számos különleges tanulási tréning és módszer megalkotójaként tartanak számon, felfedezte, hogy egy különleges szemállás (fotófókusz) segítségével másodpercenként egy oldalas sebességgel (25 000 szó percenként hagyományos, nyomtatott könyv esetében) vagyunk képesek az írott információt tudatunkba juttatni. A Villámolvasást ma már több, mint félmillióan használják a világon. A sebesség, a megértés és az olvasás élvezetének ugrásszerű növekedése azonban még csak a kezdet!