A Pozitív lét hét dimenziója

1. pozitív gondolkodás
2. pozitív érzés
3. pozitív akarat
4. pozitív beszéd
5. pozitív cselekvés
6. pozitív tudat
7. pozitív élet

Abraham Hicks: Boldogan élni

A valaha létező legjobb korszakban élünk ma a világban. Van aki képes ezt megérteni, és van aki minden körülmény ellenére boldogtalan. Mi a megoldás? Hogyan gondolkozzunk magunkról és a környezetünkről? Ezt a szemléletmódot mutatja be röviden a feliratos kisfilm.

10 perc

Archive for pozitív gondolkodás

“Ha ég a házad, melegedj a tüzénél!”
“Az akadályok nem törhetnek meg; minden újabb akadály az elszántságomat fokozza.”

A siker titka: mosolyogj mindenkire!

Egy fiatalember mosolyával, pozitív gondolkodásával megváltoztatja a környezetét és meghódítja szerelme szívét.

16 perc

The Secret

Hogy mi ez a titokzatos titok? Meglepő módon nem más, mint egy jól ismert elmélet. A pozitív gondolkodás hatalmának elmélete, mely a vonzás törvényén alapszik, és ami szerint gondolataink - vagyis az univerzummal folytatott párbeszédünk - és pozitív érzéseink határozzák meg sikereinket.

A pozitív gondolkodás (női portál)

Hány olyan embert ismerünk, akik mindenben csak a rosszat veszik észre? Ezek az emberek csodálkoznak, ha életük nem működik. Ugye tudjuk, mit kell tennünk, ha nem szeretnénk mi is így élni? Pozitívan gondolkodni!>

Fejleszteni szeretném képességeimet

„Az egyén elméje olyan, mint egy hatalmas adatbázishoz kapcsolódó számítógépes terminál... Ez az adatbázis a zsenialitás birodalma."

Karsay István - A pozitív gondolkodás

Minden egyes gondolat - teremtés. A kimondott szónak és gondolatnak óriási teremtő ereje van. Csak tiszta gondolattal tudsz előre lépni.

A pozitív gondolkodás ereje

Oly gyakran hallani manapság a pozitív gondolkodás fontosságáról, hogy szinte már közhellyé válik. De vajon tényleg mindenki tudja, hogy mit jelent valójában?

Családi problémák, munkatársak közötti feszültség, rosszul sikerült projekt - mind nyomasztóan hatnak az emberre és valljuk be, igencsak nehéz ilyen gondokkal napról-napra újra tiszta fejjel nekilátni a munkához. Pedig nem lehetetlen! A kulcsszó: pozitív gondolkodás!

Abraham Hicks: Légy Boldog!

A rövid film a belső béke és boldoggá válás útjához ajánl egy újszerű személetmódot, bemutatva röviden a "Kérd és megadatik" c. könyv tartalmát.

4 perc
dr. Benda József
bendajoska@gmail.com