Azt tudjuk, hogy víz nélkül nincs élet. Azt azonban még kevesen tudják, hogy a víz nem csak az élet keletkezésében, de egészségünk állapotában, fejlődésünkben, gondolkodásunkban, sikereinkben is fontos szerepet játszik. A víz információ hordozó jelentőségének tudatosulása és azok megfejtése most kezdődött el, és minden bizonnyal jelentős befolyást fog gyakorolni a következő évtizedek fejlődésére.

A víz szerepe az életünkben

A testünk csak úgy tud csúcsteljesítményt nyújtani, ha minden nap 2-3 liter tiszta vizet iszunk. A víz számos további feladat mellett mint oldószer jelen van az összes anyagcsere-folyamatban

A víz üzenete I.

Bolygónk 70%-a víz, testünk 70%-a , a megtermékenyiített petesejt 95%-a víz. Mi a különbség víz és víz között? Miért nincs két egyforma hópehely? dr. Masaru Emoto láthatóvá teszi a víz kristályszerkezetét és információ tartalmát

A víz üzenete II.

A zenének és a képeknek a rezonanciájáról régóta tudunk. Az azonban új felfezedezés, hogy ez a rezonancia látható formában is megismerhető, ha a vízet fagyasztott állapotban lefényképezzük.

A víz üzenete III.

A negatív érzések és gondolatok negatív rezgéseket hoznak létre, a pozitív érzések és gondolatok pozitívat. Ezek a rezgések nyomon követjetők a víz krisztályszerkezeének változásában, és ez az információ hatással van egészségi állapotunkra.

A víz rejtett bölcsessége

A fizikusok forradalmi felfedezése szerint az emberi gondolat, és megfigyelés hat a bennünket körülvevő anyagi valóságra. A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem más információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre - például az élő szervezetre - átvinni.