"Ezt a tanfolyamot minden vezetőnek el kellene végeznie, és megváltozna Magyarország jövője. Melegen ajánlom a vállalatvezetőknek és politikusoknak!"

P. Zoltán, Budapest

 
"Szakmailag tökéletesen felkészült, nyitott, kedves, empatikus, maximálisan segítőkész a tréner. Jól irányította a csapatot, minden helyzetben tudta a dolgát. Kellemes hangulatot teremtett és ezt végig fenntartotta. Akkor mutatta meg magát, amikor szükség volt rá, és háttérbe tudott húzódni, hogy egymásra és magunkra figyeljünk, ha az volt a fontos."

K. Ildikó, Budapest
 
"Nagyon tetszett, hogy kedvesen, mosolyogva tartotta a tréninget. Odafigyelt mindenkire, mindenkit meghallgatott és rengeteg jótanáccsal látott el, de úgy, hogy szinte észre sem vettem. Nem kioktatott, hanem lehetőségeket kínált föl amiből mindenki azt fogadott el, amire szüksége volt abban a helyzetben. Jól felépített, követhető és hasznosítható tudást kaptam. Nagyszerű volt a tréning."

F. Márk, Budapest

 
"Szinte leírhatatlan erővel bír a kommunikáció, ha tudják alkalmazni. Szubjektív véleményem szerint, ha valaki megérti a kommunikáció hatékonyságának fejlesztésének fontosságát, és igyekszik elsajátítani a fortélyait, akkor a folyamat végére egész lénye átalakulhat, megváltozhat a gondolkodásmódja és akár még a világszemlélete is. Talán olyan mély, belső átalakulás, mint az a jelenség, amikor a hernyóból pillangó válik. Nyugodt szívvel mondhatom, e két napnak köszönhetően kommunikációs erősségeim (empátia, érdeklődés, sokat kérdezek, könnyen megnyerek másokat az elképzeléseimnek) skálája tovább gyarapodott. Ez pedig az információs társadalom korában hatalmas kincs. Köszönöm!"

B. Anikó, Szováta
 
„Számomra ez a kommunikációs tréning, azért bizonyult hasznosnak, mert megtudhattam mi az, amiben változnom kell, annak érdekében, hogy a kommunikációm megfelelő legyen mind stílusilag, mind stratégiailag. Segített rávilágítani arra a momentumra, hogy mindenki rendelkezik egy saját ’térképpel’, és azt hogy más térképét nem tudjuk megváltoztatni, legyen szó munkatársról, családtagról, vagy akár főnökről. A változást először saját magunkkal kell kezdeni, felmérni hibáinkat, és hatékonyan fejleszteni. Amennyiben sikerült mindezt elsajátítani, akkor a saját ’térképünk’ újrarajzolását végeztük, mely hatással lehet mások térképeinek újrarajzolásához.”

G. Ildikó, Dunakeszi

 
„Ezen a tréningen sok új dolgot tanultam. Tetszett, hogy sok gyakorlati feladat és kevesebb elméleti rész volt, így több tanult dolog maradt meg bennem, jobban tudom alkalmazni a tanultakat, és helyesebben tudok majd cselekedni, mint eddig tettem.”

Z. Péter, Budapest
 
„A tréninget nagyon élveztem. Nem beszédtechnikai problémákkal foglalkoztunk, hanem olyan tényezőkkel, aminek a kommunikáció folyamatában nagyon nagy szerepe van. Bizalom, kezdeményezés, nyitottság, meggyőzés. Amiket ezen a két napon tanultam nem csak a munkámban, de a hétköznapokban is fogom tudni hasznosítani, és azon leszek, hogy minél hamarabb sikerüljön a magam elé kitűzött célokat elérni.”

F. Zoltán, Szeged

 
„A tréner, nem csupán elméleti anyagokkal bombázott minket, hanem végig kreatív, szórakoztató, és tanulságos gyakorlatokat végeztünk. Minden gyakorlat után megbeszéltük, hogy ebből mit is lehetett leszűrni, mit tanulhattunk, és így a második nap végére mindannyiunkban kikristályosodhatott, hogy melyek azok a területek, amik még csiszolásra szorulnak.”

L. Katalin, Békéscsaba
 
„A szimpátia keltés technikáját a tárgyalásokban alkalmaztam. A beszélgetések során megfigyeltem, hogy érezhetően gyorsabban épült fel az alapvető bizalmi kapcsolat, mint más esetekben. Ezt az eszközt szeretném saját életemben professzionális szintre fejleszteni. Használatához emlékeztető cetliket tettem tárgyalómappámba illetve pénztárcámba. Mivel ezeket nap mint nap többször használom, folyamatosan emlékeztetnek tudatosításukra. Mielőtt egy tárgyalásra megyek, mindig végiggondolom, hogy mit és hogyan szeretnék elérni a beszélgetés végére. Már sikerült eljutnom oda, hogy egy ilyen gondolatrendezéssel sokkal jobb eredményt érek el."

V. Zoltán, Szalonta