Bizalom, együttműködés, teljesítmény
PedagógusoknakHKT tréningProjektpedagógia
Fekete pedagógia
A tudástőke felszabadítása
Pedagógusok írták
Főoldal
Pedagógusoknak
Kedves pedagógusok kollégám!
- Elégedett vagy munkád eredményeivel?
- Örömmel mész be az óráidra?
- Feltöltődve, energikusan szoktad befejezni?
- Kedvelnek a tanítványaid?
- Intim, bizalmas, szeretetteljes kapcsolatban vagy velük?
- Segítőtársuknak tekintenek téged?
- Gyakran élsz meg felemelő, boldog pillanatokat az óráidon?
 

Ha „igen”-el válaszoltál e kérdésekre, akkor Te már ismered a HKT programben leírt módszereket, és itt megerősödhetsz hiteidben. Ez a honlap Neked szól! Eredményesen végzed a dolgodat.


Ha „nem” volt a válaszod, érdemes elolvasni, és elgondolkodni néhány megjegyzésen: ez a honlap neked szól! Ha el tudod képzelni, rá tudsz hangolódni, meg tudod érezni az újszerű de garantáltan eredményes technológia lényegét, megváltozhat az életed.  • Te is beléphetsz a sikeres, kiegyensúlyozott, népszerű és eredményes pedagógusok körébe.
  • Megfelelő módszerekkel és eljárásokkal meg tudod kímélni a fiatalokat az értelmetlen és oktalan frusztrációktól.
  • Tudsz segíteni nekik abban, hogy életerejüket és tettrekészségüket, akaratukat és értelmüket egyszerre növelve mentális és testi egészségben fejlődjenek.
  • Szakértelemmel és szeretettel át tudod kísérni őket életük meghatározó szakaszán.
  • Meg tudod tanítani őket arra, képesek legyenek társaikat szeretettel és megértéssel támogatni, az ellenségeskedés és a durvaság helyett.
  • Segítheted az emberi minőség kialakításának irányába tett lépéseiket, a legszélesebb értelemben: ön magukkal, környezetükkel, családjukkal, barátaikkal, versenytársaikkal és Istennel…

Létezik egy olyan emberileg felemelő, szakmailag korrekt és működőképes pedagógiai technológia, amely alkalmas erre a Te általad.PedagógusoknakHKT tréningProjektpedagógia